Skicka paket till Tyskland

Det är enkelt att skicka paket till Tyskland med Shiplink. Vi hittar den bästa transportören för din frakt och alltid till ett fast pris!

Använd vår priskalkylator för att räkna ut vad det kostar att skicka paket till Tyskland. Därefter sköter vi resten och du kan göra något som känns viktigare för dig.

  • Paket till Tyskland till fast pris
  • Enkel bokning
  • Hjälpsam kundservice – trygg frakt
Beräkna fraktpris

Fraktpris till Tyskland

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Exempel på kostnad för paket till Tyskland

5 kg till Berlin
fr. 261 kr
10 kg till Berlin
fr. 276 kr
15 kg till Hamburg
fr. 271 kr
20 kg till Frankfurt
fr. 282 kr
25 kg till Hannover
fr. 366 kr
30 kg till München
fr. 472 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Frakt till Tyskland – så fungerar det

Få rätt pris

Med Shiplink har du alltid fast pris på paket och andra försändelser. Använd vår priskalkylator så hittar vi bästa frakten!

Spåra ditt paket

Du kan enkelt se var ditt paket befinner sig under transporten. Du eller mottagaren klickar bara på "spåra sändning" och skriver in bokningsnumret.

Enklare frakt

Det kan faktiskt bli ännu enklare att skicka paket till Tyskland. Öppna gratis företagskonto hos Shiplink så får du all frakt och alla fakturor samlade på ett och samma ställe.

Hitta billigaste frakten till Tyskland

Paket till Tyskland

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Med Shiplink får du alltid ett fast pris på det du vill skicka till Tyskland. Det blir inte bara billigare utan även enklare!

Oavsett vilken typ av försändelse du vill skicka till Tyskland får du alltid reda på priset direkt i vår priskalkylator. Ska du skicka dokument, paket, pall eller halvpall? Shiplink hittar bästa transportör till Tyskland. Priset är fast och alltid fördelaktigt. Det är dessutom tryggt att skicka paket. Du eller din klient kan enkelt kontrollera var försändelsen befinner sig via Shiplinks hemsida. Använder du vårt bokningssystem för företag blir det ännu lättare!

Vad andra tittat på
Skicka paket till England
Skicka paket till England
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Finland
Skicka paket till Finland

Bokningssystem som underlättar

Shiplink har ett praktiskt bokningssystem som du kan använda. Det enda du behöver göra är att öppna ett gratis företagskonto hos oss. Med bokningssystemet får du en fin översikt över företagets alla försändelser och fakturor. Allt på en och samma plats. Nästa gång du ska boka frakt av paket till Tyskland eller någon annanstans i världen går det ännu snabbare. Lägg din värdefulla tid på något annat än att leta transportfirmor och på administration!

Vi är stolta över våra nöjda kunder


Shiplink har genomgående mycket nöjda kunder. Till stor del beror det på att du som kund kan känna dig helt trygg när du skickar paket genom oss. De fasta priserna och den hjälpsamma kundtjänsten bidrar till denna trygghetskänsla. Att vi klimatkompenserar alla våra transporter till 100 procent ser många som ett plus!

Vanliga frågor och svar om att skicka paket till Tyskland

Vad kostar frakt till Tyskland?

Priset på frakt till Tyskland beror på paketets dimensioner och vad det väger. Dessutom beror priset på om du vill ha express leverans eller ekonomi frakt.

Hur lång tar det innan paketet kommer fram?

Du får en uppskattning av leveranstiden när du använder priskalkylatorn. Ekonomipaket till Tyskland brukar komma fram på 2-3 vardagar och expressleverans på 1-2 vardagar.

Går det att skicka paket till privatperson i Tyskland?

Ja! Du som företagskund kan skicka paket till både företag och privatpersoner i Tyskland.

Vilken transportfirma är bäst?

Shiplink väljer alltid bästa transportlösning. Få ett fast pris med vår priskalkylator så sköter vi resten!

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Shiplink hittar bästa leveransen till Tyskland

Shiplink gör det lättare för dig att skicka paket till Tyskland. Med vår priskalkylator hittar du alltid billigaste sättet att skicka paket. Boka frakt och låt oss göra resten! Behöver du hjälp är vår duktiga kundtjänst alltid redo.