Skicka paket utomlands billigt med Shiplink

Med Shiplink kan du skicka paket utomlands billigt och enkelt. Använd vår priskalkylator för att snabbt räkna ut ditt pris!

När du använder Shiplink för att skicka paket utrikes kan du känna dig trygg i att ditt paket kommer fram oavsett storlek, vikt och destination. Smidig bokning och frakt – priset är fast!

  • Skicka paket utomlands till ett lägre pris.
  • Enkel bokning – vi hittar bästa fraktalternativet.
  • Trygg utrikes frakt med proffsig kundservice.
Beräkna fraktpris

Enkel prisberäkning direkt

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera paket i nästa steg

4,9
4,7

Beräkna ditt pris på frakt utomlands

Express paket 1 kg till Tyskland
fr. 457 kr
Flygfrakt till Australien
fr. 1347 kr
Express Export
fr. 475 kr
Paket 2 kg till Danmark
fr. 117 kr
Paket 2 kg till USA
fr. 714 kr
Stort paket till Finland
fr. 244 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Så enkelt skickar du paket utomlands

Beräkna pris på frakt direkt

Med Shiplink får du alltid ett fast pris när du ska posta paket till utlandet. Du kan känna dig trygg i att vi alltid hittar det bästa fraktalternativet.

Enklare spårning

Du kan när som helst se var ditt paket är. Du eller din kund kan enkelt följa leveransen. Det skapar trygghet.

Smidiga funktioner

Ska du skicka paket utomlands kommer du att uppskatta Shiplinks smarta bokningssystem. Att skicka paket till utlandet har aldrig varit lättare!

Skicka paket billigt till utlandet

Paket till företag

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Med Shiplinks användarvänliga frakttjänst blir det billigare för ditt företag att skicka paket till utlandet.

Många upplever att det är komplicerat att skicka paket utomlands. Det är inte så lätt att veta vilken transportör som har billigast frakt. Ofta är det komplicerat att boka och spåra försändelser. Med Shiplink blir det både enklare och billigare att skicka paket till utlandet. Oavsett om du ska skicka stora eller små paket, ett eller flera hittar Shiplink alltid det bästa alternativet. Du och ditt företag kan använda tiden till det som är viktigast för er medan vi sköter frakten.

Vad andra tittat på
Skicka paket till England
Skicka paket till England
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Finland
Skicka paket till Finland

Hur skickar man paket utomlands?

Med Shiplinks frakttjänst är det alltid enkelt att skicka paket till utlandet. Våra låga priser är oslagbara. Men våra tjänster handlar inte bara om att sänka kostnaderna. Med vår helhetslösning för företag får du bättre koll på alla era leveranser. Du kan lita på att vår professionella kundtjänst ser till så att både ditt företag och era kunder känner sig trygga. Så här går det till att skicka paket utomlands med Shiplink:

Räkna ut pris för frakt till utlandet


Du räknar snabbt ut pris för att skicka paket utomlands med hjälp av vår priskalkylator. Transportpriset beror på hur stort paketet är, dess vikt och vart det ska skickas. Du kan välja ifall du vill att ditt utrikes paket ska skickas med ordinarie transport eller som expressleverans. Dessutom får du ange ifall mottagaren är en privatperson eller ett företag. Priset du får av Shiplink är alltid fast och det tillkommer inga kostnader.

Företagskonto eller enstaka försändelse?

Många av våra kunder är återkommande och väljer att öppna gratis företagskonto hos Shiplink. När du gör det får du den bästa tänkbara översikt över företagets alla försändelser och fakturor. Med hjälp av vårt smidiga bokningssystem får du full kontroll över det som ska skickas och vart. Den tid du behöver lägga på administration minskar drastiskt. Om du föredrar att skicka en enstaka försändelse utan företagskonto går det givetvis också bra!

Avisering eller leveransbesked


Med Shiplink kan du kan boka leveranser till både privatpersoner och företag. När du skickar paket utomlands till privatperson ingår alltid avisering i priset. För företagspaket är detta tillval. Avisering innebär att mottagaren och transportören kommer överens om dag och tid för leveransen. Det går även att beställa leveransbesked som tillval. Med leveransbesked ringer chauffören mottagaren 30 minuter innan leverans.

Export och import för utrikes paket


Om du skickar paket utomlands inom EU behövs ingen exportdeklaration. Ska du skicka varor till eller från ett land som ligger utanför EU behöver du skicka med fyra påskrivna originalfakturor. För varuprover gäller fyra påskrivna profakturor. För dokument krävs inga handlingar då de inte är tullpliktiga. Om det blir aktuellt med moms och tull efterdebiterar vi det på dig som beställare.

Frågor & svar

Vad kostar det att skicka paket till utlandet?

Priset för utrikes frakt beror på destination samt paketets vikt och mått. Använd vår priskalkylator för att räkna ut exakt pris.

Hur lång är leveranstiden till utlandet?

Leveranstiden beror på vart paketet skickas och på om du väljer normal frakt eller expressfrakt. Med vår priskalkylator får du fram ett uppskattat leveransdatum direkt på skärmen!

Hur skickar man paket utomlands billigt?

När du använder Shiplink hjälper vi dig att få upp till 70 procent billigare frakt för paket till och från utlandet.

Kan jag skicka paket till privatperson utomlands?

Ja, det går att skicka paket till både privatpersoner och företag i utlandet.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Enklaste sättet att skicka paket utomlands

Shiplink är det enklaste och billigaste sättet att skicka paket utomlands. Med företagskonto gör du snabba bokningar. Du får du alla fakturor och leveranser utomlands samlade på en och samma plats!