Skicka paket inom Sverige

Shiplink är det självklara valet för företag som ska skicka paket inom Sveriges gränser. Genom att koppla samman företag med Sveriges ledande fraktbolag kan vi erbjuda billiga, snabba och säkra helhetslösningar.

Shiplink ser till att ditt företag alltid får det bästa alternativet när ni ska skicka paket inom Sverige.Vi hjälper till att lösa de behov du kan tänkas ha för inrikesfrakt. Oavsett om det är för enstaka- eller kontinuerliga frakter.

  • Skicka paket inom hela Sverige.
  • Säker och snabb inrikesfrakt för företag.
  • Snabbt, enkelt och smidigt.
Beräkna fraktpris

Pris för inrikesfrakt

cm
cm
cm

Lägg till fler paket i nästa steg

4,8
4,7

Skicka paket inom sverige pris

Miljöbud till företag
fr. 119 kr
Paket 1kg till företag
fr. 84 kr
Paket 30 kg inom Sverige
fr. 147 kr
Paket 30 kg med hemleverans
fr. 243 kr
Paket 5 kg inom Sverige
fr. 92 kr
Paket
till Sverige
fr. 86 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Hur skickar man paket inrikes?

Beräkna fraktpriset direkt

Att buda paket med Shiplink är både tryggt och smidigt. När du beräknar hur mycket frakten kommer att kosta får du alltid ett fast pris – utan dolda kostnader.

Säker spårning av paket

Smart spårning gör det enkelt för dig och din kund att kontrollera var frakten finns för tillfället. Ni blir alltid uppdaterade med den senaste informationen.

Funktioner som underlättar

Med våra lättanvända funktioner blir det enklare för dig att hålla reda på företagets frakter. Att boka och skicka paket blir både billigt och smidigt.

Billig frakt inom Sverige

Skicka paket

Fastpris

Skicka paket Sverige

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Vill du hellre fokusera på att utveckla din verksamhet istället för att administrera paketfrakt? Med Shiplinks frakttjänst blir det både enkelt och billigt att skicka paket inom hela Sverige.

Shiplinks helhetslösning gör att du sparar både tid och pengar – utan att för den skull tumma på kundens köpupplevelse. När du använder vår tjänst ser vi till att din frakt levereras till ett lågt pris med den mest lämpade transportören. Det gör det enklare för dig att ha kontroll över din frakt, och samtidigt slippa onödig administration. Testa Shiplink – ett säkert och billigt sätt att skicka paket inom Sverige.

Upphämtning & leverans

Shiplinks frakttjänst anpassas alltid efter dina och mottagarens specifika behov. När du bokar frakt får du olika alternativ att välja bland gällande upphämtning och leverans. Denna valfrihet erbjuds även mottagaren, som får bestämma när paketet ska levereras. Frakt hämtas vanligtvis upp vardagar 12-17 och levereras vardagar 08-12. Skulle det vara så att mottagaren inte är på plats när paketet levereras kontaktar vi adressaten och bestämmer en ny leveranstid, ofta redan nästa dag.

Avisering & leveransbesked


Beroende på om mottagaren är en privatperson eller ett företag erbjuder vi olika typer av aviseringar. Mottagaren får själv välja ett alternativ som passar. Om paketet ska levereras till en privatperson sker avisering i form av mail eller sms. Är mottagaren ett företag får företaget bestämma hur de ska kontaktas i samband med leverans: genom avisering eller leveransbesked. Avisering innebär att mottagaren väljer en passande tid och dag för leverans. Leveransbesked innebär istället att transportören kontaktar mottagaren 30 minuter före leverans.

Frågor & svar

Vad kostar det att skicka paket inom Sverige?

Fraktpriset baseras på vart paketet ska skickas samt vikt och mått. Med vår priskalkylator får du ett fast pris – det tillkommer inga extra kostnader.

Hur lång tid tar det att skicka paket inrikes?

Leveranstiden varierar beroende på vart paketet ska skickas. När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat leveransdatum.

Hur skickar man paket inom Sverige billigt?

Du tar hjälp av Shiplink – vi ser till att paketet fraktas med en pålitlig och prisvärd transportör.

Hur skickar man expressfrakt inom Sverige?

Du bokar expressfrakt direkt i Shiplinks priskalkylator. Då anländer paketet samma eller följande dag.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Förenkla din inrikesfrakt med Shiplink

Sätt upp ett företagskonto med marknadens enklaste frakttjänst!
Beräkna ditt pris nedan för att skicka paket inom Sverige eller skapa företagskonto, helt kostnadsfritt.