Enkel hemleverans med Shiplink

Skicka paket med hemleverans via Shiplink. Vi hittar bästa frakten till lägsta pris!

Med oss får du ett pris på paket med hemleverans som alltid är fast. Slipp krångel med att leta bästa transportfirma. Låt oss göra jobbet istället!

  • Hemleverans av paket till fast pris
  • Boka frakt utan krångel
  • Tryggt och säkert – proffsig kundtjänst
Beräkna fraktpris

Pris för paket med hemleverans

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Exempelpriser för paket med hemleverans

2 kg hemleverans
fr. 86 kr
4 kg hemleverans
fr. 104 kr
8 kg hemleverans
fr. 104 kr
10 kg hemleverans
fr. 104 kr
15 kg hemleverans
fr. 118 kr
20 kg hemleverans
fr. 138 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Billigare paket med hemleverans

Paket med Hemleverans

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

När du gör din första bokning med Shiplink kommer du märka hur enkelt det är. Dessutom är vi övertygade om att du kommer att uppskatta våra låga priser.

Med Shiplink bokar du lätt billigare frakt av paket med hemleverans till adresser i hela Sverige. Små, stora, otympliga paket eller en hel pall? Det mesta går att skicka med hemleverans. Använder du Shiplink behöver du själv inte ta kontakt med olika speditörer och jämföra priser. Det gör vi! Det enda du behöver göra är att fylla i ett par uppgifter i vår priskalkylator. Du får ett fast pris med prisgaranti. Du behöver inte ens något fraktavtal!

Vad andra tittat på
Skicka paket
Skicka paket
Skicka pall
Skicka pall
Skicka halvpall
Skicka halvpall
Skicka paket till utlämningsställe
Skicka paket till utlämningsställe

Hemleverans – så går det till

Du kommer snabbt igång med att skicka företagspaket med hemleverans. Dessutom är det alltid billigt att posta paket genom Shiplink. Så här går det till:

Fast pris på paket med hemleverans


Du börjar med att ange paketets dimensioner i vår priskalkylator. Fyll även i dess vikt och mottagarens postnummer. Därefter får du se priset på olika fraktalternativ. Välj det alternativ som passar dig bäst och slutför bokningen. Shiplink hittar sedan bästa transportör för att frakta ditt paket.

Upphämtning och frakt


När du genomfört bokningen får du fraktdokumenten per e-post. Skriv ut sändningsetiketten och fäst den på paketet. Transportören hämtar upp paketet på en bemannad adress och signerar då sändlistan. Du och din mottagare kan när som helst kontrollera var paketet befinner sig via spårning på vår hemsida.

Avisering med eller utan leveransbesked

Vid hemleverans ingår alltid avisering. Det innebär att mottagaren blir kontaktad av fraktfirman i förväg om när paketet kan levereras. Mottagaren erbjuds ett tidsintervall för leveransen på fyra timmar någon gång inom fyra dagar. Ifall mottagaren då vill ha längre tid på sig kan det tillkomma kostnad för lagerhyra. Väljer du till leveransbesked får mottagaren ett meddelande från transportfirman 30 minuter innan leverans.

Enkelt och tydligt


Vi är stolta över alla våra nöjda kunder. Att de är så nöjda beror mycket på att det är så enkelt att boka frakt med oss. Fasta priser och ett tydligt bokningssystem gör att det sällan blir missförstånd. Du kan skicka paket med hemleverans tryggt och säkert. Behöver du lite hjälp på traven finns vår kundtjänst här, redo att hjälpa till! Dessutom klimatkompenserar vi 100 procent av all frakt!

Vanliga frågor och svar om hemleverans

Vad kostar hemleverans?

Priset för paket med hemleverans beror på dess mått och vikt. Med vår priskalkylator får du se priset direkt på skärmen!

Hur lång tid tar hemleverans?

Leveranstiden är normalt sett mellan 1 och 3 arbetsdagar från det att paketet hämtats upp.

Hur fraktas paketet till mitt hem?

Paketet skickas med vägtransport och går via minst två terminaler.

Hur fungerar aviseringen?

Mottagaren får en avi per SMS och e-post. Om mottagaren föredrar en annan tid för leverans kan hen kontakta transportören på det telefonnummer som finns med i avin.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Enklare hemleverans

Det blir enklare att skicka paket med hemleverans när du använder Shiplink. Vi ger dig ett fast pris och tar hand om allt det praktiska. Känn dig trygg med vår kundtjänst i toppklass!