Skicka paket till Thailand

Med Shiplink är det lätt att skicka paket till Thailand. Dessutom hittar vi alltid billigast frakt.

Använd vår priskalkylator för att få ett fast pris till Thailand. När du skickar med Shiplink ser vi till att du får bästa transport till rätt pris.

  • Skicka paket till fast pris
  • Trygg frakt
  • Utmärkt kundtjänst
Beräkna fraktpris

Räkna ut pris till Thailand

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Exempel på priser – Thailand

1 kg till Bangkok
fr. 704 kr
5 kg till Phuket
fr. 1042 kr
10 kg till Krabi
fr. 1312 kr
15 kg till Chang Mai
fr. 1719 kr
20 kg till Khon Kaen
fr. 2207 kr
30 kg till Bangkok
fr. 2850 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Skicka företagspaket till Thailand

Beräkna priset

Du börjar med att beräkna priset i vår enkla priskalkylator. Priset du får är fast och inkluderar tullhantering.

Spåra din sändning

För att både du och mottagaren hela tiden ska känna er trygga kan ni när som helst spåra försändelsen. Ni hittar paketet lätt via vår hemsida.

Boka enklare med företagskonto

Om du väljer att öppna gratis företagskonto hos oss blir logistiken ännu lättare. Boka snabbt och enkelt med alla försändelser och fakturor samlade på er företagssida hos oss.

Boka billigaste frakt till Thailand

Paket till Thailand

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Genom att använda Shiplink får du alltid ett bra pris. Vi skickar försändelsen med den transportfirma som erbjuder billigast frakt till Thailand.

Det ska inte behöva vara dyrt att skicka paket till Thailand. Inte heller dokument, halvpall eller helpall för den delen. Oavsett vad du vill skicka får du alltid billig frakt när du använder Shiplinks frakttjänst. Vi har upparbetade kontakter med några av branschens bästa transportbolag. Därför kan vi erbjuda svårslagna priser. Dessutom är det enkelt! Om du bokar frakt ofta kommer du uppskatta vårt bokningssystem. Med hjälp av det kan du skicka gods billigt och snabbt till Thailand.

Vad andra tittat på
Skicka paket till England
Skicka paket till England
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Finland
Skicka paket till Finland

Så enkelt kan du boka frakt till Thailand

Det är bra när det är billigt, men det ska vara enkelt att boka frakt också. Med Shiplink får du inte bara bästa pris utan även den smidigaste bokningen. Använder du oss behöver du inte lägga tid på att jämföra priset hos olika fraktfirmor. Inte heller behöver du sköta omständlig administration. Vi tar hand om allt det praktiska så att du kan fokusera på annat. Undrar du över något hjälper vår proffsiga kundtjänst gärna till!

Få ett fast pris till Thailand


Kom igång snabbt genom att räkna ut fraktpriset i vår priskalkylator. Där anger du typ av försändelse, mått och vikt. Fyll i postnummer och om du vill ha express- eller ekonomifrakt till Thailand. Sedan får du ett fast pris på skärmen.

Avisering ingår till privatpersoner


När du skickar paket till privatperson i Thailand ingår alltid avisering. Mottagaren blir kontaktad av transportfirman om dag och tid för leveransen. Om du vill kan du beställa avisering även när du skickar till ett företag med då är det som tillval. Det går även att ange om du vill att mottagaren får leveransbesked. Då kontaktar transportören mottagaren en halvtimme innan ankomst.

Boka enklare frakt med företagskonto

Shiplink erbjuder ett företagskonto som är helt gratis. Om du skickar frakt till Thailand eller andra länder ofta kommer du att uppskatta bokningssystemet som ingår. Där ser du alla paket på ett och samma ställe. Du får även en bra överblick över företagets fakturor. Med företagskonto blir det ännu enklare att skicka paket till Thailand!

Trygg frakt – nöjda kunder


Eftersom vi alltid erbjuder fast pris och enkel bokning har vi också många nöjda kunder. Shiplink får genomgående höga betyg från våra användare. En hjälpsam kundtjänst och tydliga regler gör att många känner sig trygga med att använda vår frakttjänst. Som ett plus klimatkompenserar vi vår frakt till Thailand och andra platser i världen till hundra procent!

Vanliga frågor och svar om att skicka paket till Thailand

Kan jag skicka dokument till Thailand med Shiplink?

Ja, du kan skicka dokument, paket eller pall med oss!

Vad kostar frakten till Thailand?

Hur mycket det kostar att frakta paket till Thailand beror på dess dimensioner och vikt. Dessutom kan du välja mellan ekonomifrakt eller expressleverans vilket också påverkar priset.

Hur lång tid tar det innan paketet kommer fram?

Leveranstiden är runt en vecka för ekonomifrakt och någon dag snabbare för expressleverans. Du kan se beräknad leveranstid i vår priskalkylator.

Hur transporteras paketet till Thailand?

Vi skickar paketet med kombinerad väg- och flygtransport till Thailand.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Smartaste alternativet för frakt till Thailand

Shiplink gör det lättare för dig att skicka paket till Thailand. Med vår priskalkylator hittar du alltid billigaste sättet att skicka paket. Boka frakt och låt oss göra resten! Behöver du hjälp är vår duktiga kundtjänst alltid redo.