Skicka paket till Spanien – enkelt och billigt!

Behöver du skicka paket till Spanien? Med Shiplink är det enkelt och du får alltid ett fast pris!

Vi hittar bästa frakt till Spanien och till lägsta pris. Med vår priskalkylator får du ett fraktpris direkt. Sedan kan du göra något annat medan vi tar hand om din försändelse!

  • Fast pris på paket till Spanien
  • Slipp leta fraktbolag
  • Maximal trygghet
Beräkna fraktpris

Pris – paket till Spanien

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Prisexempel

5 kg till Madrid
fr. 324 kr
10 kg till Murcia
fr. 353 kr
15 kg till Sevilla
fr. 423 kr
25 kg till Bilbao
fr. 583 kr
25 kg till Barcelona
fr. 583 kr
30 kg till Madrid
fr. 610 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Så skickar du paket billigt till Spanien

Paket till Spanien

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Det är inte bara enkelt – det är billigt också att skicka paket till Spanien med Shiplink.

En frakttjänst som gör livet enklare kan faktiskt också vara billigare. Med Shiplink kan du skicka paket billigt till Spanien – eller var som helst i hela världen. Det spelar egentligen ingen roll om det är ett paket, ett dokument eller flera pallar du vill skicka. Vi hittar bästa frakten oavsett vad det är du vill skicka till Spanien. Du får ett fast pris direkt på skärmen vilket känns tryggt. Spar ner på kostnaderna och skicka paket enkelt och billigt med Shiplink!

Vad andra tittat på
Skicka paket till England
Skicka paket till England
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Finland
Skicka paket till Finland

Enklare frakt till Spanien

Nu är det enklare än någonsin att boka frakt till Spanien. När du skickar paket, gods och andra försändelser med Shiplink låter du oss göra jobbet. Du slipper leta fraktbolag och får tid över till sådant som känns viktigare. Skickar ditt företag paket ofta? Då kommer du att uppskatta vårt gratis företagskonto. Det har flera tidsbesparande funktioner som gör fraktbokningen lättare. Så här bokar du frakt till Spanien:

Räkna ut priset


Du får alltid ett skräddarsytt pris för det du vill skicka till Spanien. I vår priskalkylator anger du typ av försändelse som exempelvis paket, dokument eller pall. Fyll i mått och vikt, postnummer och om mottagaren är privatperson eller företag. Därefter får du erbjudanden om ekonomifrakt och expressleverans direkt på skärmen!

Skapa gratis företagskonto – om du vill


Skickar ditt företag ofta paket eller annat till Spanien och andra orter? Med vårt företagskonto kan du spara mycket tid. Bokningen blir ännu enklare. När du loggar in ser du alla försändelser och fakturor som ditt företag har. Med hjälp av smarta integreringar med exempelvis system för e-handel och bokföring kan du spara ännu mer tid. Föredrar du att skicka enskilda försändelser utan företagskonto? Det går bra det också!

Skicka till privatpersoner och företag

Med Shiplink skickar du paket lika lätt till privatpersoner som till företag. Om du skickar paket till en privatperson i Spanien ingår avisering. Med avisering kommer fraktbolaget att ta kontakt med mottagaren i förväg och meddela tid och datum för leveransen. När du skickar till företag kan du välja avisering som tillval om du vill. Ett annat tillval är leveransbesked. Med leveransbesked kommer chauffören att ringa upp mottagaren i Spanien ungefär en halvtimme innan paketet levereras.

En trygg upplevelse


Shiplink har genomgående mycket nöjda användare. Vi tror det beror på att våra kunder känner sig trygga med vår frakttjänst. Priset är alltid fast. Det är enkelt att förstå vilka villkor som gäller. Risken att det blir missförstånd är minimal. Skulle du behöva hjälp med något har vi en kundtjänst i toppklass som löser alla typer av frågor. Att skicka paket till Spanien har aldrig varit enklare – eller tryggare!

Vanliga frågor och svar om frakt till Spanien

Vad kostar det att skicka paket till Spanien?

Priset på frakt till Spanien beror på typen av försändelse, dess vikt och mått samt om det är ekonomifrakt eller expressleverans. Med vår priskalkylator får du ett fast pris!

Hur lång tid tar frakt till Spanien?

Express-export till Spanien kan gå så snabbt som 1 till 2 arbetsdagar. Ekonomifrakt kommer vanligtvis fram inom 3 till 5 vardagar.

Går det att posta paket till privatpersoner i Spanien?

Ja! Med Shiplink kan du skicka paket till både privatpersoner och företag i Spanien.

Kan jag skicka paket till Kanarieöarna?

Ja – du kan skicka paket till såväl Kanarieöarna som det spanska fastlandet. Ange bara Kanarieöarna istället för Spanien som destination.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Enklaste och billigaste fraktlösningen

Shiplink gör det möjligt att skicka paket till Spanien billigt och enkelt. Du får alltid ett fast pris, vilket skapar trygghet. Vi hittar bästa frakten så att du får tid över till annat.