Du är perfekt för oss
och vi för dig.

Välkommen från Fraktus. Shiplink och Fraktus samarbetar för att kunna erbjuda dig den bästa fraktlösningen som passar just ditt företag. Shiplink är perfekt för företag med något mindre fraktbehov.

Välkommen från Fraktus. Shiplink och Fraktus samarbetar för att kunna erbjuda dig den bästa fraktlösningen som passar just ditt företag. Shiplink är perfekt för företag med något mindre fraktbehov.

Låt oss prata om dina frakter

Skriv din mailadress eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig

Behöver du skicka nu?

Beräkna fast pris på 30 sek och boka!

Vad är Shiplink?

Shiplink är din fraktavdelning när du behöver den. Ditt företag behöver inte förhandla och krångla med fraktavtal och fraktbolag - Shiplink är det enda ditt företag behöver. Vår användarvänliga och tydliga plattform blir din centrala punkt för dina fraktbehov. Här beräknar du pris, bokar och spårar dina leveranser. Tryggt, enkelt och prisvärt.

Bästa fraktbolaget till bästa pris

Vi väljer automatiskt det bäst lämpade fraktbolaget utifrån pris och kvalitet. På så sätt kan du alltid vara säker på att du använder ett bra fraktbolag till bra pris, oavsett vad du behöver. Uppstår det frågor eller funderingar är det Shiplink personliga och kunniga kundservice du kontaktar.

Fraktbolag vi arbetar med
4,9 av 5
Google Review logotyp
100%
Klimatkompenserad frakt

Frågor & svar!

Jag skickar då och då, är Shiplink rätt för mitt företag?

Ja, oavsett om du skickar sällan, ofta, lite eller mycket så erbjuder Shiplink en bra och bred lösning på dina frakter.

Kan jag skicka pall med Shiplink?

Ja, självklart! Vi erbjuder paket och pall-frakter inom Sverige, Europa och till resten av världen. Du kan till och med boka en hel trailar om du har många pallar.

Jag kom hit från Fraktus, varför?

Shiplink och Fraktus samarbetar för att hjälpa alla att hitta bästa fraktlösningarna. Fraktbehoven ser olika ut. Vi på Shiplink hjälper företag som inte passar in i Fraktus modell.

Jag håller på att startar min e-handel. Kan Shiplink hjälpa mig med frakterna?

Ja, vi har hjälpt många företag just vid uppstarten. Växer du och blir för stor för oss så hjälper vi dig med en annan bra lösning som Fraktus.

En personlig kundservice
Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!
telephone
010-20 706 66
Mån-tors 08:30-17:00
Fre 08:30-16:00