Vägtransport med Shiplink

Vägtransport blir billigare och enklare med Shiplink. Räkna snabbt ut ditt pris på vägfrakt med vår priskalkylator!

Det ska inte vara svårt att skicka paket via vägtransport tycker vi – oavsett destination. När du använder Shiplinks frakttjänst för din vägfrakt hittar vi alltid bästa transportlösning till ett bra pris.

  • Billig vägtransport till Sverige och utomlands
  • Snabba leveranser till fast pris
  • Trygg vägfrakt för företagspaket
Beräkna fraktpris

Räkna ut priset på vägfrakt

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Exempelpriser för vägtransport

5 kg inom Sverige
fr. 111 kr
10 kg till Danmark
fr. 169 kr
15 kg till Rumänien
fr. 404 kr
20 kg till Finland
fr. 266 kr
25 kg Tjeckien
fr. 551 kr
30 kg till Nederländerna
fr. 404 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Skicka med vägtransport enkelt och billigt

Få ett pris för vägfrakt

Räkna ut priset på vägtransport i vår priskalkylator. Du kan ange en destination i Sverige eller skicka till och från utlandet.

Följ sändningen

Håll koll på alla försändelser med vägfrakt med enkel spårning på Shiplinks hemsida.

Enklare vägtransport med konto

Logga in på ditt företagskonto hos Shiplink för att få full översikt över företagets samtliga transporter.

Så skickar du med vägtransport

Det är enkelt att komma igång med vägtransport med Shiplink. Du får inte bara marknadens bästa priser utan även det enklaste fraktalternativet. Börja med att boka vägfrakt genom att använda vår priskalkylator. Ange typ av försändelse, postnummer och om mottagaren är ett företag eller en privatperson. Gör en volymberäkning genom att ange försändelsens mått samt ange vikten. Shiplink hittar bästa företag för vägtransport till ett fast pris.

Skriv ut fraktdokument


När du bokar vägfrakt anger du en e-postadress dit vi skickar dina fraktdokument. Dessa består av en sändningsetikett (transportetikett) och en sändningslista. Du skriver ut fraktdokumenten och fäster transportetiketten på försändelsen. Finns det inte tillräckligt med plats på paketet kan du vika etiketten men streckkoden och adressuppgifterna måste vara synliga. Sändlistan ska transportören signera vid upphämtning. Du kan när som helst spåra försändelsen via Shiplinks hemsida.

Avisering och leveransbesked


Det går att beställa leverans med vägtransport till både företag och privatpersoner. För privatpersoner ingår alltid avisering i priset. Då kontaktar speditören mottagaren och anger tid och datum för leverans. När du beställer vägtransport med ett företag som mottagare kan du lägga till avisering som tillval. Välj leveransbesked om du vill att transportören ringer upp mottagaren runt 30 minuter innan ankomst.

Enklare bokning med företagskonto

Oavsett om du använder vägtransport eller andra fraktsätt ofta blir det ännu enklare med ett företagskonto. Det är gratis att öppna konto hos Shiplink. När du loggar in får du en fin översikt över all vägfrakt som ditt företag har. Se vilka paket och pallar som skickats och alla era fakturor. Med ett par klick bokar du in nästa vägtransport. Det är enkelt och kan spara mycket tid som du kan använda till viktigare saker.

Nöjda kunder


Vi på Shiplink är stolta över alla våra nöjda kunder. Många av dem uppskattar att det är så enkelt att boka och att villkoren alltid är tydliga. Att få ett fast pris för vägtransport känns tryggt. Vår professionella kundtjänst bidrar till den fulländade kundupplevelsen. Du vet väl om att vi också klimatkompenserar all vår vägfrakt – i Sverige och utomlands!

Enkel och billig vägtransport med Shiplink

Använd Shiplink för att kunna skicka vägfrakt i Sverige och utomlands billigt. Enkel bokning, fast pris och smart hantering av all vägtransport.