Skicka stora paket

Med Shiplink sänder du enkelt och smidigt paket från 10 kg och uppåt, världen över. Allt till en fast kostnad som du beräknar själv.

Vårt fokus är att dina leveranser sker snabbt och kostnadseffektivt. Vi gör det enklare för dig att skicka stora paket vart de än ska. Till vår hjälp har vi marknadens bästa transportörer och priset baseras på var du vill att dina paket ska. Beräkna pris idag!

  • Frakta paket inom Sverige och till hela världen.
  • Kostnadseffektivt och med snabb leveranstid.
  • Beräkna pris på din paketfrakt snabbt och enkelt.
Beräkna fraktpris

Beräkna ditt fraktpris

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera paket och sändningar i nästa steg

4,9
4,7

Prisexempel på stora paket

Stort paket till Danmark
fr. 302 kr
Stort paket till Finland
fr. 244 kr
Stort paket till Tyskland
fr. 282 kr
Stort paket till USA
fr. 1750 kr
Paket
till Sverige
fr. 158 kr
Stort paket till ombud
fr. 172 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Enkel frakt med företagskonto

Beräkna billigaste frakt

Vår tjänst gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt räkna ut ett totalpris för din frakt. Du skickar stora paket världen över med den bäst lämpade transportören. Till det bästa priset.

Håll koll på dina försändelser

Med Shiplink får du alltid tydlig information om vart ditt paket befinner sig och när. Håll koll på dina försändelser när det passar dig.

Funktioner för dig

Shiplinks system är både smart och enkelt. Beräkna pris och boka dina paketfrakter snabbt. Allt via ett kostnadsfritt företagskonto.

Frakta paket med billigast frakt

Paket till företag

Fast pris

Paket hemleverans

Fast pris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Fast pris
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Shiplink samlar och anlitar de snabbaste och mest pålitliga transportörerna för din paketfrakt. Storleken på ditt paket och destinationen avgör vilken transportör som tar hand om din försändelse.

Att sända stora paket till ett förutbestämt pris är enkelt med oss. Eftersom du beräknar ditt pris i förväg, på ett enkelt och smart vis, vet du alltid vad kostnaden blir. Beräkningen baserar sig på vilken transportör som just nu är mest lämpad att ta sig an din försändelse. Fokuset är såklart att du skall få snabba leveranser till bästa pris. Inga kostnader tillkommer efter det att du beräknat ditt pris. Ange dina uppgifter, få prisförslag, boka frakt. Snabbt och enkelt med fokus på billigaste frakt.

Vad andra tittat på
Skicka paket 10 kg
Skicka paket 10 kg
Skicka paket 20 kg
Skicka paket 20 kg
Skicka paket 30 kg
Skicka paket 30 kg
Skicka paket 40 kg
Skicka paket 40 kg

Enklare att frakta paket

Huvudsyftet med Shiplink är att förenkla dina frakter. Därför har vi byggt ett system för att boka frakt som skall vara så enkelt att hantera och navigera som bara möjligt. Att boka frakt och skicka gods skall vara simpelt. Så att du kan fokusera på ditt företag samtidigt som vi får dig att spara tid och pengar på ett tryggt och tydligt sätt.

Tveka inte heller att vända dig till vår kundtjänst vid eventuella frågor. Vi har personlig kundservice med experter på marknaden som svarar på alla dina frågor om pris, transportör eller storlek på paket.

Skicka företagspaket med konto

Vårt kostnadsfria företagskonto ligger till grunden för att du skall kunna börja skicka paket enkelt och tryggt redan idag. I tjänsten finns en rad funktioner som gör det lättare för dig att frakta paket och skicka paket billigt. Du hittar funktioner som egen adressbok, möjlighet till samlingsfaktura och val av egna godstyper. Sedan finns såklart möjligheten att spåra dina paketfrakter. Allt på ett och samma ställe.

Shiplinks mål är att du skall spara tid och pengar när du skickar paket. Exempelvis kan du importera orderinformation från de mest populära systemet för att snabbare och enklare boka dina frakter.

Frågor & svar

Vad kostar det att skicka stora paket?

Kostnaden för frakt beror på storleken på paket och till vilken plats du vill skicka det. Du kan använda vår tjänst för att ta reda på ditt pris nu direkt.

Vilken transportör skickar stora paket?Vilken transportör skickar stora paket?

Shiplinks tjänst väljer automatiskt ut den mest lämpade transportören för just din leverans. Oavsett storlek på din försändelse.

Tar stora paket längre tid att skicka?

Det är framförallt avståndet till din mottagare som avgör hur lång tid det tar för din försändelse att anlända på rätt plats. Du får ett beräknat leveransdatum direkt i vår tjänst.

Vad ska jag tänka på när jag skickar stora försändelser?

Tänk på att skydda innehållet efter behov. Ett ömtåligt innehåll bör vara väl omslutet av stötdämpande material. Framförallt vid längre försändelser.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Skicka stora paket enklare

Skicka företagets stora paket enklare och billigare med Shiplink. Beräkna ditt fraktpris snabbt och enkelt, kom igång redan idag!