Skicka paket billigt till Uppsala

Ska du skicka paket till Uppsala? Med Shiplink får du alltid den bästa och billigaste frakten. Ta reda på priset nu med vår priskalkylator!

Vi letar efter smidigast transportlösning åt dig medan du kan ägna dig åt något som känns viktigare. Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till om du undrar över något!

  • Billigast frakt till Uppsala – alltid fast pris
  • Skicka företagspaket enkelt
  • Trygg transport och kundtjänst i världsklass
Beräkna fraktpris

Räkna ut fraktpris till Uppsala

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Exempel på kostnad för paket till Uppsala

10 kg till företag
fr. 104 kr
20 kg till företag
fr. 138 kr
3 kg till företag
fr. 86 kr
10 kg till ombud
fr. 111 kr
20 kg till ombud
fr. 143 kr
3 kg till ombud
fr. 86 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Smidig frakt till Uppsala

Få ett fast pris

Shiplinks priskalkylator ger dig alltid ett fast pris på paket och andra leveranser till Uppsala. Vi hittar bästa transportören efter dina behov.

Håll koll på paketet

Via vår hemsida kan du alltid se var din försändelse befinner sig. Givetvis kan paketets mottagare också se var paketet är.

Enkelt att skicka ofta

Med vårt bokningssystem är det mycket enkelt att boka frakt till Uppsala. Med gratis företagskonto går bokningen ännu snabbare!

Billigaste sättet att skicka paket till Uppsala

Paket till Uppsala

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Genom att välja Shiplink för dina företagspaket blir all frakt genast enklare, snabbare och billigare.

Billigt och enkelt hör ihop tycker vi. När du använder Shiplink för att skicka paket till Uppsala får du genast tid över till annat. Du räknar snabbt ut ett fast pris med vår priskalkylator. Det spelar ingen roll ifall du bara vill skicka ett dokument eller en hel pall. Vad du än ska frakta blir det billigt i förhållande till alternativen. Välj Shiplink för att spara både tid och pengar!

Vad andra tittat på
Skicka paket till Stockholm
Skicka paket till Stockholm
Skicka paket till Jönköping
Skicka paket till Jönköping
Skicka paket till Göteborg
Skicka paket till Göteborg
Skicka paket till Malmö
Skicka paket till Malmö

Enklare att skicka paket

Det har aldrig varit lättare att skicka paket till Uppsala. Shiplink samarbetar med flera fraktfirmor. Därför kan vi alltid hitta det alternativ som passar dig bäst. På så vis kan vi också erbjuda ett pris som är så lågt som möjligt. Det går snabbt att boka frakt via får hemsida. Ännu lättare blir det om du väljer att öppna ett företagskonto. Det kostar ingenting men du kan ha stor nytta av det – speciellt om ditt företag skickar paket ofta. För att boka frakt till Uppsala gör du så här:

Få ett fast pris


Vår omtyckta priskalkylator ger dig alltid ett fast pris till Uppsala. Oavsett om du vill skicka paket, halvpall, helpall eller bara ett enda dokument får du ett bra priserbjudande. Ange bara hur stor försändelsen är, hur mycket den väger och var i Uppsala mottagaren befinner sig. Om du vill kan du beställa expressleverans mot en liten tilläggskostnad. Priset får du direkt på skärmen!

Företagskonto för dig som skickar paket ofta


Skickar du ofta frakt till Uppsala, andra orter i Sverige eller till utlandet kommer du att uppskatta vårt företagskonto. Det är ett smart bokningssystem som inte kostar dig ett öre. På en och samma plats får du full koll på företagets alla försändelser och fakturor. Vill du boka ny frakt går det extra snabbt ifall du har företagskonto hos oss. Föredrar du att skicka paket då och då utan att öppna ett konto hos oss går det självklart bra det också!

Avisering och leveransbesked som tillval

Med Shiplink kan du skicka paket till privatpersoner och företag. När du skickar något till en privatperson ingår alltid avisering. För försändelser som går till företag kan du beställa till avisering som tillval om du vill. Det innebär att transportörens chaufför meddelar tid och datum i förväg. Leveransbesked finns som tillval för både privatpersoner och företag. Med leveransbesked ringer chauffören upp mottagaren i Uppsala en halvtimma innan hen komer fram.

Trygga transporter


Shiplinks kunder är mycket nöjda. Det beror till stor del på att det alltid känns tryggt att använda oss för att skicka paket. Du får alltid ett fast pris och informationen är lättillgänglig. Enkelheten i bokningen är ännu en sak som våra kunder uppskattar. Tack vare en proffsig kundtjänst kan du som kund alltid få den hjälp du behöver. Det är tryggt! Visste du förresten att vi klimatkompenserar alla våra transporter till hundra procent?

Vanliga frågor och svar om att skicka företagspaket till Uppsala

Hur mycket kostar frakt till Uppsala?

Priset på frakten beror främst på försändelsens dimensioner, vikt och om du vill ha ekonomifrakt eller expressleverans. Använd vår priskalkylator för att få ett fast pris direkt!

Hur lång tid tar frakt till Uppsala?

Att frakta ett paket till Uppsala tar vanligtvis ett par arbetsdagar. Väljer du expressleverans levereras paketet till företag innan klockan tolv.

Hur skickar man paket till Uppsala?

Du bokar enkelt frakt genom att ange detaljerna i priskalkylatorn. Du får ett fast pris och kan därefter boka in frakten direkt.

Hur hittar jag billigast frakt till Uppsala?

Använd vår priskalkylator så hittar vi billigast frakttjänst åt dig!

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Smartaste alternativet för frakt till Uppsala

Shiplink gör det lättare för dig att skicka paket till Uppsala. Med vår priskalkylator hittar du alltid billigaste sättet att skicka paket. Boka frakt och låt oss göra resten! Behöver du hjälp är vår duktiga kundtjänst alltid redo.