Skicka paket enkelt till Stockholm

Det är enkelt att skicka paket till Stockholm med Shiplink. Med vår priskalkylator får du ett fast pris direkt!

Shiplink hittar bästa transportör till lägsta pris. Slipp lägga tid på att jämföra olika fraktlösningar. Med oss bokar du lätt frakt till Stockholm!

  • Skicka paket till Stockholm till lägsta möjliga pris.
  • Fast pris – boka företagspaket enkelt online.
  • Trygg frakt.
Beräkna fraktpris

Beräkna frakt till Stockholm

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,8
4,7

Prisexempel för paket till Stockholm

Paket med hemleverans
fr. 99 kr
3 kg paket till Stockholm
fr. 116 kr
Bud inom Stockholm
fr. 149 kr
10 kg paket till Stockholm
fr. 116 kr
20 kg paket till Stockholm
fr. 144 kr
Långt paket till Stockholm
fr. 209 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Hur skickar man paket till Stockholm?

Räkna ut priset

Med vår priskalkylator räknar du ut ett fast pris på några sekunder. Vi hittar alltid den bästa fraktlösningen åt dig!

Spåra ditt paket

När som helst kan du logga in och se var din försändelse befinner sig. Mottagaren kan också se var företagspaketet är.

Förenkla din logistik

Med Shiplink är det alltid lätt att skicka paket till Stockholm. Om du väljer att använda vårt gratis bokningssystem blir det ännu enklare!

Boka frakt till Stockholm billigare idag

Paket till företag

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

När du använder Shiplink blir det både billigare och enklare än någonsin att skicka paket till Stockholm.

Välj Shiplink för att skicka paket till Stockholm. Du kommer att märka att det blir både billigare och lättare! Oavsett om du ska skicka ett dokument, ett paket eller flera pallar med gods hjälper vi dig att hitta bäst fraktalternativ. Du eller din kund kan när som helst se var försändelsen befinner sig. Skickar du paket till Stockholm ofta kommer du att uppskatta vårt bokningssystem för företagspaket. Enklare kan det inte bli!

Så enkelt är det att boka frakt till Stockholm

Shiplink gör det enklare för dig att skicka paket till Stockholm. Eftersom vi jämför priset hos flera fraktfirmor kan du räkna med att alltid kunna skicka billiga paket. Ändå handlar det inte bara om att kunna posta paket billigt. Med vårt bokningssystem för företag får du full koll på alla era leveranser på ett och samma ställe. Skulle du undra över något hjälper vår proffsiga kundtjänst dig gärna när du ska skicka paket till Stockholm – eller var som helst i världen för den delen. Så här gör du om du vill boka frakt till Stockholm med Shiplink:

Räkna ut ditt pris


Vi vet att det inte finns en typ av frakt som passar alla behov. Därför har vi tagit fram en priskalkylator som tar hänsyn till hur stort paket du ska skicka, vad det väger och vart du vill skicka det. Vill du skicka företagspaket, expresspaket, pall eller halvpall? Ange postnummer och ifall mottagaren är företag eller privatperson. Därefter får du ett fast pris direkt på skärmen.

Bokar du ofta? Skaffa gratis företagskonto!

Om du skickar paket till Stockholm eller annan ort ofta kommer du att uppskatta vårt företagskonto. Då får du en bra översikt över alla företagets paket på en och samma plats. Att boka in en ny försändelse går på nolltid. Dessutom ser du alla fakturor i ditt företagskonto. Allt detta gör att du kan lägga minimalt med tid på administration. Självklart kan du skicka paket enkelt med Shiplink även utan att öppna konto hos oss om du vill.

Leverans till privatperson eller företag


Med Shiplink kan du skicka paket och bud till både företag och privatpersoner. Om du skickar paket till privatperson i Stockholm ingår alltid avisering i frakten. Skickar du till ett företag kan du välja att lägga till avisering om du vill. Det innebär att vald transportör kommer att kontakta mottagaren med datum och tid då paketet levereras på adressen i Stockholm. Leveransbesked finns som tillval. Väljer du det ringer chauffören upp mottagaren en halvtimme innan ankomst.

Nöjda kunder


Shiplink har genomgående mycket nöjda kunder. När du använder oss för att skicka paket till Stockholm får du alltid all nödvändig information på ett enkelt och direkt sätt. Vi vet att våra kunder uppskattar de fasta priserna, våra trygga transporter och den hjälpsamma kundtjänsten. Dessutom klimatkompenserar vi alla transporter till 100 %!

Vanliga frågor och svar om att skicka paket till Stockholm

Vad kostar det att skicka paket till Stockholm?

Fraktpriset beror på hur stort paketet är, hur mycket det väger och om du vill ha expressleverans eller inte. Med vår priskalkylator räknar du snabbt ut exakt pris.

Vad är leveranstiden till Stockholm?

Inom Sverige brukar leveranstiden vara cirka 1-2 arbetsdagar men det beror på avståndet. Med expressleverans kan paketet levereras till bemannat företag i Stockholm innan klockan 12:00.

Vilken transportfirma är bäst för frakt till Stockholm?

Bäst transportfirma beror på vad du ska skicka och på tillgängligheten. Vi väljer ut den transportör som är bäst i just ditt fall.

Kan jag skicka paket till en privatperson?

Ja. Du kan boka frakt till både privatpersoner och företag i Stockholm.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Bästa sättet att skicka paket till Stockholm

När du skickar paket med Shiplink till Stockholm vet du att du alltid får bästa möjliga fraktalternativ. Vi hittar billigaste transportalternativet. Bokningen är snabb och enkel – allt på ett och samma ställe!