Skicka paket till Polen smidigt och billigt

Det går att skicka paket till Polen smidigare och billigare än någonsin. Skicka med Shiplink så får du alltid ett fast pris!

Med vår priskalkylator räknar du snabbt ut fraktpriset till Polen. Sedan tar vi hand om resten och hittar bästa transportör.

  • Frakt till Polen till lågt pris
  • Enkel bokning online
  • Utmärkt support
Beräkna fraktpris

Pris – frakt till Polen

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Exempel på priser

5 kg till Warszawa
fr. 297 kr
10 kg till Warszawa
fr. 319 kr
15 kg till Kraków
fr. 381 kr
20 kg till Wroclaw
fr. 400 kr
25 kg till Gdańsk
fr. 528 kr
30 kg till Szczecin
fr. 550 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Billiga paket till Polen

Paket till Polen

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Med Shiplink kan du enkelt skicka paket billigt till Polen. Med vårt gratis bokningssystem blir företagets logistik enklare!

Vi på Shiplink tycker att det inte ska behöva vara så svårt att skicka paket billigt till Polen. När du använder vår frakttjänst slipper du leta efter bästa och billigaste frakt bland enskilda fraktfirmor. Du behöver inte heller krångla med tidskrävande administration eller prisförhandlingar. Ska du skicka paket, dokument eller pall? Med vår priskalkylator får du alltid ett fast pris. Det är enkelt, tryggt och billigt att skicka med Shiplink!

Vad andra tittat på
Skicka paket till England
Skicka paket till England
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Finland
Skicka paket till Finland

Enkelt att skicka företagspaket till Polen

Skulle det inte kännas bra att ha någon som tar hand om allt det praktiska med att skicka företagspaket till Polen? Det är precis det vi på Shiplink gör. När du skickar paket med vår frakttjänst letar vi reda på bästa fraktlösningen för det du vill skicka. Att priset är fast gör att det känns ännu enklare att boka. Om du ofta skickar paket och annat till Polen kommer du garanterat att ha nytta av vårt gratis bokningssystem. Sedan har vi en kundtjänst som gärna hjälper till om du trots allt har funderingar. Så här fungerar Shiplink:

Fast pris på frakt till Polen


Oavsett om du ska skicka paket, pall eller dokument med bud till Polen får du alltid ett fast pris av oss. Du behöver bara ange storlek och vikt, postnummer och om mottagaren är ett företag eller en privatperson. Du får ett priserbjudande direkt på skärmen. Därefter tar vi hand om resten och bokar frakten med bästa transportör.

Förenkla företagets frakt med företagskonto


Skickar du ofta paket till Polen? Då kommer du att uppskatta vårt bokningssystem som vi erbjuder till våra kunder. Skapa ett gratis företagskonto så får du en full överblick över alla era försändelser och fakturor – allt samlat på en och samma plats! Vårt bokningssystem fungerar även tillsammans med många affärssystem och e-handelsplattformar. Du kan spara mycket tid på administration och minskat krångel.

Avisering eller leveransbesked i Polen

Avisering ingår för alla paket som du skickar till privatpersoner i Polen. Det innebär att din mottagare får ett meddelande från fraktfirman med uppgift om när paketet kommer fram. För företag går det att välja till avisering som tillval. Ett annat alternativ är leveransbesked. Väljer du det får mottagaren ett samtal från transportören cirka 30 minuter innan ankomst.

Tydlighet skapar trygghet


Vi vill att du som kund alltid ska känna dig trygg med din frakt till Polen. Alla våra nöjda kunder är vårt bästa bevis på att Shiplinks frakttjänst lever upp till vad vi lovar. Enkelheten i bokningen, de fasta priserna och tydligheten skapar en ovärderlig trygghet. Dessutom har vi en kundtjänst i toppklass som guidar dig rätt ifall du har funderingar kring något. Vi är också stolta att berätta att vi alltid klimatkompenserar all frakt till Polen!

Vanliga frågor och svar om att skicka paket till Polen

Hur kan jag skicka paket billigt till Polen?

Se till att paketera det du vill skicka så kompakt som möjligt eftersom det är billigare att skicka paket med mindre volym.

Vad kostar frakt till Polen?

Fraktpriset beror på volymen, vikten och ifall du vill ha expressleverans eller inte. Använd vår priskalkylator för att få ett fast pris direkt!

Går det att skicka paket till Krakow?

Ja – med Shiplink kan du skicka paket till Krakow, Warszawa och alla andra platser i Polen.

Kan jag skicka paket till privatpersoner i Polen?

Ja! Med Shiplink bokar du billigaste frakt till både privatpersoner och företag i Polen.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Skicka företagspaket billigt till Polen

Med Shiplink skickar du lätt företagspaket och andra försändelser billigt till Polen. Du får alltid ett bra och fast pris. Vi hittar bästa fraktfirma och sköter allt det praktiska med bokningen.