Skicka paket till Norge

Skicka paket till Norge, billigt och enkelt med Shiplink!

Med Shiplink får du alltid det fraktalternativ som passar dig bäst. Använd vår priskalkylator för att få ett fast pris för din paketfrakt. Vi sköter resten!

  • Skicka paket till Norge till fast pris
  • Billig frakt
  • Tryggt med bra support
Beräkna fraktpris

Beräkna frakt till Norge

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Prisexempel – paket till Norge

5 kg till Oslo
fr. 496 kr
10 kg till Oslo
fr. 524 kr
15 kg till Stavanger
fr. 579 kr
20 kg till Bergen
fr. 596 kr
25 kg till Trondheim
fr. 710 kr
30 kg till Tromsø
fr. 1046 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Så fungerar frakt till Norge

Räkna ut ditt fraktpris

Med oss har du alltid fast pris på frakt till Norge. Ta reda på vad det kostar direkt med vår priskalkylator!

Spåra ditt paket

Du eller mottagaren kan följa paketet via vår hemsida. Ange bara bokningsnummer så ser du var det är!

Smidiga funktioner

Vi gör det ännu lättare att skicka gods och boka frakt. Vårt gratis företagskonto är lättanvänt och har massor med tidsbesparande funktioner.

Så kan du skicka paket billigt till Norge

Paket till Norge

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Spar pengar på frakt till Norge genom att skicka med billigaste speditör. Shiplink hittar det bästa alternativet!

När du använder Shiplinks frakttjänst får du alltid billig frakt till Norge. Du slipper fundera på bästa sättet att posta paket. Shiplink samarbetar med flera välkända fraktfirmor och kan därför alltid hitta lägsta pris. Dokument, paket, halvpall eller helpall – vi pressar priserna oavsett vad du vill skicka till Norge. Med hjälp av vårt gratis företagskonto kan du se till att ditt företag alltid har tillgång till det billigaste sättet att skicka paket till Norge.

Vad andra tittat på
Skicka paket till England
Skicka paket till England
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Finland
Skicka paket till Finland
Skicka paket till Italien
Skicka paket till Italien

Så enkelt bokar du frakt till Norge

Att skicka paket till Norge ska vara enkelt tycker vi. Du som kund ska inte behöva jämföra priser hos olika transportfirmor. Vår idé är att alltid ge dig bästa pris på vad du vill skicka till Norge. Oavsett mängd, volym eller typ av försändelse ska det vara enkelt att boka frakt. Om du öppnar gratis företagskonto hos oss får du tillgång till flera praktiska funktioner som underlättar logistiken. Du kan se alla företagets paket tillsammans med samtliga fakturor. För att det alltid ska kännas lätt har vi en duktig kundtjänst som är redo att hjälpa till om du undrar över något.

Räkna ut priset direkt


Enkelheten börjar redan i vår priskalkylator. Där kan du på några sekunder få fram ett fast pris på paket till Norge. Fyll i om du vill skicka paket, dokument, pall eller helpall samt vikt och dimensioner. Knappa in postnumret och ange om mottagaren är privatperson eller företag. Sedan visar vi fraktpriset direkt på skärmen!

Avisering eller leveransbesked?


När du skickar till privatpersoner i Norge ingår avisering. Mottagaren får ett meddelande från transportören om datum och tid då paketet levereras. Är det ett företag som du skickar paket till i Norge kan du välja till avisering som tillval. Om du vill att chauffören ringer upp mottagaren väljer du bara till leveransbesked!

Boka snabbare med företagskonto

Skickar ditt företag ofta paket till Norge eller andra ställen? Då kommer du garanterat att uppskatta vårt företagskonto. Det har flera funktioner som gör att du spar tid på minskad administration. Se företagets alla försändelser på ett ställe. Här ser du även alla fakturor. Ett företagskonto hos Shiplink är inte förknippat med några förpliktelser. Det finns till för dig och för att du ska kunna skicka paket så lätt som möjligt.

Nöjdare kunder


Vi på Shiplink är stolta över att ha många nöjda kunder. Enkelheten och tydligheten gör att det är lätt att tycka om vår frakttjänst. Att alltid kunna få ett fast pris innebär en stor trygghet. Dessutom upplever många att stödet från vår kundtjänst är ovärderlig. Våra miljömedvetna kunder uppskattar särskilt att vi alltid klimatkompenserar vår frakt till Norge – och till resten av världen!

Vanliga frågor och svar om att posta paket till Norge

Vad är leveranstiden till Norge?

Det brukar ta cirka två vardagar att skicka paket med ekonomifrakt och en dag med express export. Se uppskattad leveranstid direkt i priskalkylatorn!

Hur mycket kostar frakt till Norge?

Vad frakt till Norge kostar beror främst på paketets vikt och storlek. Använd vår priskalkylator för att få ett fast pris!

Vad är bästa transportalternativ till Norge?

Bästa transport beror på vad du ska skicka. När du använder Shiplink hittar vi alltid bästa alternativet för ditt paket!

Går det att skicka paket till privatpersoner?

Ja! Du kan skicka paket och annat till både privatpersoner och företag i Norge.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Bästa frakttjänst till Norge

När du skickar paket med Shiplink blir det både enklare och billigare. Vi hittar bästa fraktalternativ så att du kan ägna dig åt annat!