Skicka paket enklare till Malmö

Det har aldrig varit enklare att skicka paket till Malmö. Använd vår priskalkylator så får du ett fast pris som är anpassat efter vad du vill skicka.

Shiplink letar reda på bästa och billigaste alternativ för att skicka paket till Malmö. Vår duktiga kundtjänst hjälper gärna till när som helst om du har frågor.

  • Lägsta pris för paket till Malmö
  • Alltid fast pris – enkelt och tryggt
  • Säker frakt och proffsig kundtjänst
Beräkna fraktpris

Räkna ut pris för paket till Malmö

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Exempel på priser för transport till Malmö

3 kg till ombud
fr. 74 kr
20 kg till ombud
fr. 143 kr
10 kg till ombud
fr. 111 kr
3 kg till företag
fr. 86 kr
20 kg till företag
fr. 138 kr
10 kg till företag
fr. 104 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Så enkelt skickar du paket till Malmö

Räkna ut ett fast pris

Du får alltid ett fast pris när du använder vår priskalkylator. Ange typ av försändelse, vikt och dimensioner så hittar vi bästa frakt.

Se var ditt paket är

Se var i transporten paketet befinner sig. Mottagaren kan också se var paketet är och när hen kan förvänta sig leverans.

Gör företagets logistik ännu enklare

Genom att skapa gratis företagskonto hos Shiplink kan du skicka företagspaket ännu enklare. Se alla paket och fakturor på företagets konto hos oss.

Skicka paket billigt till Malmö

Paket till Malmö

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Att skicka paket till Malmö är billigare än någonsin. Shiplink hjälper dig med företagsfrakten så att du alltid får bästa fraktlösning.

När du ska skicka paket till Malmö kan vi erbjuda en bra kombination av billig frakt, trygg leverans och enkel bokning. Du kan skicka allt från dokument till flera helpallar med Shiplink. Oavsett vad du ska skicka är det alltid lika lätt att boka. Det hela börjar med att du får ett fast pris i vår priskalkylator. Därefter kan du och mottagaren följa leveransen via vår hemsida. Tryggt och enkelt!

Vad andra tittat på
Skicka paket till Stockholm
Skicka paket till Stockholm
Skicka paket till Jönköping
Skicka paket till Jönköping
Skicka paket till Göteborg
Skicka paket till Göteborg
Skicka paket till Uppsala
Skicka paket till Uppsala

Det är enkelt att skicka företagspaket till Malmö

Det ska inte behöva vara så svårt att skicka paket till Malmö. Oavsett vad du ska skicka får du alltid ett helt anpassat pris av Shiplink. Vi jämför fraktpriset hos olika firmor så att du alltid kan skicka paket billigt. För att det ska bli så lätt för dig som möjligt att boka frakt erbjuder vi ett gratis bokningssystem för företag. Här kan du se alla företagets paket och fakturor. Behöver du hjälp med något kan du när som helst kontakta vår hjälpsamma kundtjänst. Så enkelt bokar du frakt till Malmö:

Räkna ut priset på paketet


Vi erbjuder alltid fast pris på all frakt. Det skapar trygghet. Med vår priskalkylator räknar du snabbt ut priset för att skicka paket till Malmö. Fyll bara i dimensionerna på paketet, hur mycket det väger och postnummer så får du ett pris direkt på skärmen. Vill du skicka dokument, halvpall eller helpall går det givetvis också bra!

Välj leverans till privatperson eller företag

När du bokar in frakt får du ange om mottagaren är en privatperson eller ett företag. För privatpersoner ingår alltid fraktavisering. När du skickar något till ett företag kan du välja avisering som tillval. Med avisering för paketet kommer transportören att kontakta mottagaren för att meddela tid och datum för leveransen. Det går även att lägga till leveransbesked som tillval. Med leveransbesked ringer chauffören mottagaren i Malmö 30 minuter innan hen kommer fram.

Enklare bokning med företagskonto


För att underlätta för våra kunder som ofta skickar paket till Malmö och andra orter i Sverige och utomlands erbjuder vi ett gratis bokningssystem. Det är ett företagskonto där du får full överblick över ditt företags alla försändelser. På samma plats ser du även fakturorna. Med vårt företagskonto blir administrationen minimal för din frakt och logistik. Vill du skicka paket utan att skaffa företagskonto går det självklart bra det också!

Vanliga frågor och svar om att skicka paket till Malmö

Hur mycket kostar leverans till Malmö?

Priset för frakten beror på hur stor försändelse du ska skicka och vilka dimensionerna är. Priset beror även på om du väljer vanlig leverans eller expressleverans.

Hur lång tid tar det innan paketet kommer fram?

Paket till Malmö som skickas från annan ort i Sverige brukar vara framme på ett par arbetsdagar. Väljer du expressleverans kan det levereras till bemannat företag innan klockan tolv.

Vilken är den bästa transportfirman för paket eller pall till Malmö?

Shiplink väljer alltid bästa möjliga transportfirma när du ska skicka något till Malmö. Det gäller oavsett om det är paket, pall eller dokument du ska skicka.

Går det att skicka paket till privatpersoner?

Absolut! Med Shiplink kan företag skicka både till privatpersoner och till företag.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Enklast möjliga frakt till Malmö

Det går knappast att hitta ett enklare sätt att skicka paket till Malmö än med Shiplink. Vi hittar det billigaste och bästa transportalternativet. Det går snabbt att boka och vår kundtjänst är alltid hjälpsam ifall du har några frågor.