Skicka paket till Jönköping – enkelt och billigt

Det är enkelt att skicka paket till Jönköping när du använder Shiplink. Dessutom är det så billigt det kan bli! Med vår priskalkylator får du ett fast pris direkt.

Med Shiplink är det lättare för ditt företag att skicka paket till både företag och privatpersoner i Jönköping.

  • Fast pris och billig frakt till Jönköping.
  • Boka enkelt online.
  • Proffsig och kunnig kundtjänst.
Beräkna fraktpris

Pris för paket till Jönköping

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Exempel på fraktpris till Jönköping

10 kg till företag
fr. 104 kr
20 kg till företag
fr. 132 kr
3 kg till företag
fr. 86 kr
10 kg till ombud
fr. 116 kr
20 kg till ombud
fr. 150 kr
3 kg till ombud
fr. 67 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Billigt att skicka paket till Jönköping

Paket till Jönköping

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Med Shiplink skickar du paket billigt till Jönköping. Dessutom är det lekande lätt!

Om du ska skicka en försändelse till Jönköping tycker vi att du ska ha ett så bra pris som möjligt. När du använder Shiplink får du alltid bästa tillgängliga erbjudande. Du kommer igång lätt med vår priskalkylator. Där får du ett fast pris från allt från enskilda dokument till hela godspallar. Shiplink hittar alltid bästa transportör med lägsta pris för din frakt. Vi gör jobbet så att du och ditt företag kan lägga er tid på er verksamhet istället.

Vad andra tittat på
Skicka paket till Stockholm
Skicka paket till Stockholm
Skicka paket till Göteborg
Skicka paket till Göteborg
Skicka paket till Malmö
Skicka paket till Malmö
Skicka paket till Uppsala
Skicka paket till Uppsala

Så skickar du paket till Jönköping

Att skicka paket till Jönköping har aldrig varit enklare. När du använder Shiplink får du direkt fram bästa möjliga transportalternativ. Vi tar in priser och frakttyper från flera olika firmor. Därför kan du räkna med att alltid få lägsta pris. Använder du vårt lättanvända bokningssystem blir det ännu enklare. Du ser du företagets alla försändelser på en och samma plats. Dessutom hittar du lätt vilken faktura som helst. Behöver du hjälp med något hjälper får kunniga kundtjänst gärna till. Så här lätt är det att skicka paket med Shiplink till Jönköping:

Hitta lägsta pris direkt


Varje frakt är unik. Därför har vi en priskalkylator som ger dig ett exakt pris som är skräddarsytt efter dina behov. Ange dimensionerna på ditt paket eller försändelse till Jönköping och vad det väger. Skriv in mottagarens postnummer och huruvida det är en privatperson eller ett företag. Klicka på "beräkna fraktpris" så får du se vårt bästa pris.

Ännu enklare med konto


Om du bokar in frakt till Jönköping eller andra orter ofta har du stor nytta av att öppna ett konto hos Shiplink. Det är gratis och går snabbt. På ditt företagskonto hittar du alla fraktdetaljer på ett och samma ställe. Nästa gång du ska boka in frakt går det ännu snabbare. Alla företagets fakturor som har med frakt att göra hittar du också på en och samma plats. Med ett konto hos Shiplink blir tar administrationen kring företagets gods nästan ingen tid alls. Vill du skicka utan att registrera företagskonto? Självklart går det också bra!

Leveranser och avisering

Det går bra att skicka paket till både privatpersoner och företag i Jönköping med Shiplink. Avisering ingår alltid när mottagaren är en privatperson. Skickar du dokument, paket eller annat gods till företag kan du lägga till avisering som tillval. Med avisering meddelar transportören alltid mottagaren om tid och plats för leveransen. Dessutom finns leveransbesked som tillval. Leveransbesked innebär att godstransportören kontaktar mottagaren per telefon 30 minuter innan hen kommer fram. Det ska kännas tryggt att skicka paket tycker vi. Därför kan både du och mottagaren när som helst spåra försändelsen.

100 % klimatkompenserad frakt


Visste du att Shiplink alltid klimatkompenserar alla frakter till 100 procent? Oavsett om du skickar ett litet paket, en helpall eller något däremellan vet du att försändelsen är helt miljöneutral. Det gäller för övrigt inte bara för paket till Jönköping utan vart du än skickar i hela världen!

Frågor och svar om frakt till Jönköping

Hur mycket kostar det att boka frakt till Jönköping?

Hur mycket det kostar att skicka paket till Jönköping beror på paketets format och vikt. Du kan beställa expressleverans mot en liten extra kostnad.

Hur ska jag emballera paket som skickas med er?

Du bör emballera paketet så att innehållet ligger still. Se till att paketet är väl omslutet.

Vilken transportfirma är bäst för frakt till Jönköping?

Shiplink väljer den transportfirma som kan erbjuda bästa frakt till Jönköping.

Hur lång tid tar det att skicka paket till Jönköping?

Tiden det tar för att ett paket ska komma fram beror på avståndet. Inom Sverige kommer de flesta paket fram inom två dygn.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Shiplink – enklaste sättet att skicka paket till Jönköping

Oavsett vad du ska skicka är det enklast att skicka det med Shiplink. Du får ett fast pris som dessutom alltid är mycket lågt. Shiplink hittar bästa transportör så att du kan använda tiden till något annat.