Skicka paket till hela världen

Nu kan du skicka paket till hela världen till ett fast pris. Med Shiplink är det både billigt och enkelt att skicka vad du vill, vart du vill.

Med vår priskalkylator räknar du snabbt ut pris på företagspaket över hela världen. Vi hittar den transportör som bäst matchar dina krav. Spar tid och låt oss göra jobbet!

  • Skicka paket över hela världen
  • Fast pris – tryggt och enkelt
  • Bra kundsupport
Beräkna fraktpris

Räkna ut priset

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Exempel på fraktpris

1 kg till Oslo
fr. 479 kr
4 kg till Moskva
fr. 1132 kr
10 kg till Dhaka
fr. 1653 kr
16 kg till Rio De Janerio
fr. 2387 kr
20 kg till New York
fr. 1756 kr
30 kg till Marrakech
fr. 5677 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Internationell frakt – så fungerar det

Få ett pris

Det är lätt att skicka paket till hela världen. Använd vår priskalkylator så får du ett fast pris på en gång.

Se var paketet är

Vi skickar paketet med bästa fraktfirma. Du och mottagaren kan enkelt spåra det när som helst.

Enklare frakt till utlandet

För att göra det ännu enklare att skicka försändelser till hela världen erbjuder Shiplink ett gratis bokningssystem. Där ser du alla fakturor och skickade paket.

Billiga paket till hela världen

Paket till Hela Världen

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Med Shiplink kan du skicka paket över hela världen till ett lägre pris.

Nu kan du skicka billig frakt var som helst i världen. Dessutom är det lättare än någonsin. Det gäller oavsett om du vill skicka paket, dokument, halvpall eller helpall. När du använder oss får du automatiskt bästa fraktlösning. Det är tryggt eftersom du får ett fast pris och alltid kan spåra försändelsen. Dessutom hjälper vår kundtjänst gärna till. Vi tror att du som företagskund kommer att uppskatta vårt flexibla bokningssystem. Lägg mindre tid på administration och få tid över till annat!

Vad andra tittat på
Skicka paket till England
Skicka paket till England
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Finland
Skicka paket till Finland

Enkelt att posta paket

Det kan knappast bli enklare med frakt till hela världen än med Shiplink. Världen krymper tack vare vår smidiga frakttjänst. Det är lika lätt att posta paket oavsett om du ska skicka något inom Norden, EU, USA, Asien, Afrika eller någon annan stans. Du kan skicka till eller från Sverige eller mellan två orter utomlands. Skickar du paket till andra länder ofta blir det ännu enklare om du utnyttjar vårt gratis bokningssystem för företag. Shiplinks kundtjänst är mycket proffsig och hjälper gärna till om du har frågor!

Räkna ut pris på paket till hela världen


Det första du gör är att få ett fast pris med vår priskalkylator. Ange avsändarens och mottagarens postnummer. Fyll i typ av försändelse, mått och vikt. Därefter får du ett pris på skärmen. Du kan välja express- eller ekonomifrakt. Priset är fast, vilket är tryggt. Därefter tar Shiplink hand om jobbet att hitta bästa transportör.

Skicka till privatperson eller företag


Du kan använda Shiplink för att skicka paket och annat till privatpersoner och företag i hela världen. När du skickar paket till en privatperson får mottagaren alltid avisering. Det innebär att fraktfirman anger tid och datum för leveransen. Skickar du till ett företag kan du välja till avisering som tillvalstjänst. Dessutom finns leveransbesked som tillval. Med leveransbesked ringer budet upp mottagaren cirka en halvtimme innan hen kommer fram.

Företagskonto för enklare frakt

Skickar du ofta paket till andra länder? Oavsett vart ditt företag skickar paket kommer du att uppskatta vårt bokningssystem. Öppna gratis företagskonto för att få tillgång till ett mycket flexibelt bokningsverktyg. Här kan du bland annat se alla leveranser och fakturor på en och samma plats. Slipp tidskrävande administration och lägg tiden på något förnuftigare istället! Skulle du föredra att skicka paket utan företagskonto kan du självklart gärna göra det också!

Shiplinks kunder är nöjda


Vi blir glada av att se alla våra nöjda kunder. Det fasta priset på frakt och den enkla bokningen gör att det känns tryggt att använda Shiplink. Det är tryggt också tack vare att vi samarbetar med branschens bästa fraktfirmor och att du alltid kan spåra ditt paket. Vår kundtjänst hjälper gärna till om det dyker upp frågor. Du vet väl om att Shiplink klimatkompenserar all frakt till 100 procent i hela världen?

Vanliga frågor och svar om frakt till hela världen

Hur mycket kostar det att skicka paket till andra länder?

Priset beror på vart i världen du vill skicka ditt paket. Det beror också på typ av försändelse (dokument, paket, pall, halvpall), vikt och dimensioner.

Är det tull på paket till andra länder?

Ja, om du skickar paket utanför EU och EES kan det vara tull på paket. Tullen beror på vart du ska skicka paketet.

Går det att skicka till privatpersoner över hela världen?

Ja, med Shiplink går det att skicka paket och andra försändelser till både privatpersoner och företag i hela världen.

Hur lång tid tar transporten?

Hur lång tid det tar att skicka en försändelse beror på vart i världen du ska skicka den. När du använder vår priskalkylator ser du beräknad transporttid.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Smidigaste sättet att skicka paket till hela världen

Med Shiplink kan du lätt skicka paket till hela världen. Vi hittar billigaste frakt med bästa transportör. Enkel bokning online.