Enkel och billig frakt till Göteborg

Nu är det enklare än någonsin att skicka paket till Göteborg. När du använder Shiplink får du dessutom alltid fast pris på din frakt!

Vi hittar bästa och billigaste transportör åt dig. Du kan ägna din tid åt annat än att leta efter bästa sätt att boka frakt.

  • Skicka paket till Göteborg till fast pris.
  • Enkel bokning online.
  • Trygg frakttjänst.
Beräkna fraktpris

Pris för paket till Göteborg

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Exempel på priser till Göteborg

10 kg till företag
fr. 112 kr
20 kg till företag
fr. 146 kr
3 kg till företag
fr. 86 kr
10 kg till ombud
fr. 111 kr
20 kg till ombud
fr. 143 kr
3 kg till ombud
fr. 74 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Det har blivit enkelt med frakt till Göteborg

Beräkna priset

Du får alltid ett fast pris när du använder vår priskalkylator. Shiplink hittar bästa transportör medan du kan ägna dig åt annat.

Spåra paketet

När du skickar paket till Göteborg med Shiplink kan du alltid känna dig trygg. Du och din kund kan när som helst se var paketet är.

Smidiga funktioner

Vårt bokningssystem är enkelt att förstå. Det går på nolltid att skicka paket. Om ditt företag skickar paket ofta tror vi att du kommer att uppskatta vårt företagskonto som är gratis.

Hitta billigaste frakt till Göteborg

Paket till Göteborg

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Vi på Shiplink tycker att alla ska kunna skicka företagspaket billigt till Göteborg.

När du skickar paket med Shiplink till Göteborg kan du känna dig trygg i att alltid hitta ett bra pris. Det spelar ingen roll om du vill skicka ett paket, halvpall eller helpall – eller kanske bara ett dokument. Med vår priskalkylator får du alltid ett fast pris. När du skickar paket till Göteborg med Shiplink kan du och din kund när som helst följa försändelsen via vår hemsida.

Vad andra tittat på
Skicka paket till Stockholm
Skicka paket till Stockholm
Skicka paket till Jönköping
Skicka paket till Jönköping
Skicka paket till Malmö
Skicka paket till Malmö
Skicka paket till Uppsala
Skicka paket till Uppsala

Det är enkelt att skicka paket till Göteborg

Shiplink revolutionerar transportbranschen. När du ska skicka paket till Göteborg behöver du inte längre leta efter bästa transportör. Shiplink gör jobbet åt dig medan du kan ägna dig åt något viktigare. Du får snabbt ett fast pris med hjälp av vår priskalkylator. Att ha ett fast pris för frakt till Göteborg och andra orter innebär ökad trygghet för dig som kund. Behöver du hjälp med något är det bara att fråga vår proffsiga kundtjänst! Så här fungerar det:

Se ditt fasta fraktpris


När du ska skicka något till Göteborg börjar du med att ta fram ett pris med vår priskalkylator. Ange dimensionerna och vikten på det du vill skicka. Fyll i postnummer och om det är ett företag eller en privatperson som ska stå som mottagare. Du kan även välja expressleverans som tillval. Sedan får du ett fast pris för ditt paket till Göteborg. Tryggt och enkelt!

Skaffa gratis företagskonto om du vill


Om du ofta bokar frakt till Göteborg eller till andra platser tror vi att du kommer att uppskatta vårt företagskonto. Det är ett gratis bokningssystem som knappast kan bli enklare. Du får alla dina bokningar samlade på en och samma plats. Här ser du även alla era fakturor som är kopplade till leveranserna. Med företagskonto bokar du ny frakt på nolltid. Föredrar du att skicka enstaka paket utan företagskonto går det också bra.

Vill du ha avisering eller leveransbesked?

Avisering ingår alltid när du skickar paket till en privatperson. Med avisering kommer transportören att kontakta mottagaren i förväg angående datum och tid för leveransen. Skickar du paket till ett företag i Göteborg kan du välja avisering som tillval. Det går också att beställa leveransbesked i samband med bokningen. Då får mottagaren ett samtal från transportören en halvtimme innan leverans.

Nöjdare kunder


För oss på Shiplink är det mycket viktigt vad våra kunder tycker. Det ska vara enkelt och tryggt att skicka paket. Våra kunder uppskattar tydligheten i våra tjänster. De fasta priserna och den hjälpsamma kundtjänsten bidrar också till att vi genomgående har mycket nöjda kunder. När du skickar paket till Göteborg är transporten dessutom helt klimatneutral.

Frågor och svar om frakt till Göteborg

Hur mycket kostar det att posta paket till Göteborg?

Du kan räkna ut fraktpriset med vår snabba priskalkylator. Priset beror främst på paketets vikt, dimensioner och ifall du vill ha ekonomifrakt eller expressleverans.

Vilken är bästa transportfirman till Göteborg?

Shiplink hittar den transportfirma som passar bäst in på ditt fraktbehov.

Kan jag skicka paket till privatpersoner i Göteborg?

Ja, det går utmärkt! Med Shiplink kan företag skicka paket och andra försändelser till både privatpersoner och företag.

När levereras paketet?

Paket som skickas inom Sverige brukar komma fram på två arbetsdagar. Väljer du till expressleverans kommer paketet fram innan 12:00 på en vardag.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Enklast möjliga frakttjänst till Göteborg

Shiplink gör det lättare för dig att skicka paket, dokument eller pall till Göteborg. Du får ett fast pris direkt på skärmen och sedan löser vi resten. Boka snabbt och enkelt via vårt smidiga bokningssystem!