Skicka paket billigt till Asien

Om du vill skicka paket till Asien behöver du inte längre leta efter billigaste fraktalternativ. Med Shiplink får du ett fast pris hos någon av de bästa logistikföretagen.

Räkna ut ditt pris online med vår priskalkylator. Därefter gör vi resten av jobbet. Du spar tid som du kan lägga på annat!

  • Skicka paket till Asien billigt
  • Fast pris och enkel bokning
  • Säker frakt
Beräkna fraktpris

Fraktpris till Asien

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Exempel på priser till Asien

1 kg till Kuala Lumpur
fr. 704 kr
5 kg till New Delhi
fr. 1042 kr
10 kg till Seoul
fr. 1312 kr
15 kg till Ho Chi Minh-staden
fr. 2774 kr
20 kg till Karachi
fr. 2581 kr
25 kg till Riyadh
fr. 2649 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Hur skickar man paket till Asien?

Hitta rätt pris

När du vill skicka något till Asien börjar du med att få ett fast pris. Använd vår priskalkylator för att se priset direkt på skärmen.

Spåra ditt paket

Vi hittar bästa fraktfirma. Därefter kan du och din klient spåra paketet via vår hemsida.

Enklare när du skickar ofta

Shiplink erbjuder ett gratis bokningssystem som gör det lättare för företag att skicka sina försändelser till Asien. Alla paket och fakturor samlas på ett ställe.

Billig frakt till Asien

Paket till Asien

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Shiplink jämför priset hos flera transportfirmor. Därför kan du räkna med att alltid få billig frakt till Asien.

Det går att boka frakt till Asien till betydligt lägre pris än vad många tror. Shiplink hittar det billigaste sättet att skicka paket åt dig. Vill du skicka dokument med budfirma? Eller behöver du skicka paket, halvpall eller helpall? Vi hittar alltid bästa fraktlösning till Asien. Efter att du bokat online kan du och mottagaren spåra paketet när som helst. Om du vill kan du öppna ett företagskonto. Då blir det ännu enklare att skicka paket!

Vad andra tittat på
Skicka paket till England
Skicka paket till England
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Finland
Skicka paket till Finland

Så skickar du företagspaket till Asien

Världen krymper med Shiplink. Vi revolutionerar fraktbranschen. Med oss är det lätt att skicka företagspaket till Asien. Shiplink jämför priset på frakt hos flera transportfirmor. Det gör att du alltid kan få billig frakt. Vi har dessutom ett avancerat men mycket lättanvänt bokningssystem. Skickar du paket ofta kommer du att uppskatta de smidiga bokningsfunktionerna. Alla företagets leveranser och fakturor samlas på din kundsida hos oss. Känner du att du vill ha hjälp på traven är det bara att kontakta vår proffsiga kundtjänst.

Få ett fast pris


Det finns nästan lika många önskemål kring frakt som det finns företag. Det har vi tagit fasta på. Med vår priskalkylator får du ett pris som är skräddarsytt efter dina önskemål. Ange om du vill skicka paket, dokument, helpall eller halvpall. Fyll i dimensioner och vikt samt postnummer. Därefter får du ett fast pris direkt. Det känns tryggt!

Enklare bokningar med företagskonto


Vi gör det enklare för företag som skickar paket ofta. Om du öppnar ett gratis företagskonto hos oss får du tillgång till Shiplinks bokningssystem. Här ser du alla paket som företaget skickat. Dessutom får du en översikt över alla fakturor. Att beställa ny frakt går snabbare än någonsin! Du spar mycket tid och minskar mängden administration. Föredrar du att skicka din försändelse utan att öppna företagskonto går det självklart bra!

Avisering ingår till privatperson

Du kan skicka paket till både företag och privatpersoner i Asien. När du skickar till privatpersoner ingår avisering i frakttjänsten. Med avisering får mottagaren veta datum och tid för leverans i förväg. Skickar du till ett företag i Asien kan du beställa till avisering som tillval. Oavsett om mottagaren är privatperson eller företag kan du välja till leveransbesked som extra tjänst. Med leveransbesked får mottagaren ett samtal från budet cirka 30 minuter i förväg.

Nöjda kunder över hela världen


Shiplink har nöjda kunder över hela världen. Vårt lättanvända bokningssystem, våra fasta priser och att det är lätt att få rätt information är bidragande faktorer. Vi vill att det ska kännas tryggt att skicka paket till Asien och andra platser i världen. Vår trevliga kundtjänst hjälper till när det behövs. Många uppskattar också att vi klimatkompenserar all frakt till 100 procent.

Vanliga frågor och svar om frakt till Asien

Vad kostar det med frakt till Asien?

Fraktpriset till Asien beror på om du skickar paket, pall, halvpall eller dokument samt dimensioner och vikt. Använd priskalkylatorn för att få ett pris direkt!

Vilket fraktbolag är bäst för paket till Asien?

Shiplink samarbetar med flera namnkunniga fraktfirmor. Vi väljer alltid bästa fraktalternativ efter dina behov.

Ingår tull i priset?

När du skickar paket till Asien ingår tullhanteringen i priset. Mottagaren ansvarar för att betala eventuell tull.

Hur lång tid tar det att skicka något till Asien?

Med ekonomifrakt brukar det ta cirka 8 dagar att skicka en försändelse till Asien. Med expressleverans går frakten på cirka 6 dagar.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Shiplink gör det enkelt att skicka paket till Asien

Du får alltid bästa möjliga pris när du skickar paket med Shiplink. Med vår priskalkylator får du ett fast pris till Asien. Bokningen är enkel. Vår kundtjänst hjälper gärna till!