Skicka paket inom EU

Det är förvånansvärt lätt att skicka paket inom EU – ifall du väljer rätt frakttjänst. Med Shiplink får du alltid ett fast pris inom hela EU.

Använd vår priskalkylator för att se vad det kostar att skicka paket. Vi hittar bästa transportör så att du kan lägga din tid på något annat istället!

  • Skicka paket till fast pris inom EU
  • Enkel bokning online
  • Trygg transport och hjälpsam support
Beräkna fraktpris

Räkna ut paketfrakt

cm
cm
cm

Beräkna pris på flera kollin i nästa steg

4,9
4,7

Prisexempel för paket inom EU

1 kg till Paris
fr. 260 kr
5 kg till Lissabon
fr. 324 kr
10 kg till Wien
fr. 353 kr
15 kg till Aten
fr. 423 kr
20 kg till Riga
fr. 400 kr
30 kg till Paris
fr. 610 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Så skickar du försändelser inom EU

Få ett fast pris

Du får alltid ett fast pris för frakt inom EU. Använd bara vår priskalkylator. Därefter hittar vi bästa transportalternativ åt dig!

Spåra paketet

Du eller din klient kan alltid se var paketet är. Det skapar trygghet hos dig och din kund.

Förenkla all frakt

Shiplinks lösning är särskilt smidig om du skickar paket inom EU ofta. Med vårt gratis företagskonto ser du alla dina försändelser och fakturor på ett och samma ställe.

Skicka paket billigt inom EU

Paket till Eu

Fastpris

Paket med hemleverans

Fastpris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Spårbarhet
  • Grundskydd
Idag
Imorgon

Använd Shiplink för att alltid få lägsta pris när du ska skicka något inom EU.

Shiplink hittar alltid det bästa fraktalternativet åt dig. Det spelar ingen roll om du vill skicka ett paket, en helpall eller halvpall inom EU. Eller om du bara vill skicka ett dokument. Med Shiplink får du ett fast och skräddarsytt pris för det du vill skicka. Du kan lägga din tid på annat än att leta efter billigaste sättet att skicka paket på. Bokar du frakt ofta kommer du uppskatta Shiplinks gratis bokningssystem för företagskunder.

Vad andra tittat på
Skicka paket till England
Skicka paket till England
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Danmark
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Norge
Skicka paket till Finland
Skicka paket till Finland

Bekymmersfri frakt inom EU

Vi på Shiplink tycker att det ska vara lätt att skicka paket i EU. En av grundprinciperna inom den Europeiska unionen är trots allt fri rörlighet av varor. Öppna gränser och tullfrihet underlättar, men hur vet man vilken transportör som är bäst? Och vad ska det kosta att skicka något inom EU? Med Shiplink får du enkelt fram ett fast pris på frakt inom EU. Vi hittar sedan bästa transportör åt dig. Behöver du mer hjälp finns vår kundtjänst alltid tillgänglig. Så här enkelt är det att posta paket inom EU:

Räkna ut ditt fraktpris


När du ska skicka ett paket inom Europa behöver du inte oroa dig för vad det ska kosta. Med vår priskalkylator får du snabbt fram ett fast pris på frakt. Ange bara vilken typ av paket du ska skicka, hur stort det är och vad det väger. Du får även ange om mottagaren är privatperson eller företag. Priset får du genast på skärmen!

Skaffa företagskonto för ännu enklare frakt


Om du bokar frakt ofta kommer du garanterat att tycka om vårt smidiga bokningssystem. Det är gratis att öppna företagskonto hos Shiplink. Gör du det får du en fin överblick över företagets alla försändelser och fakturor på en och samma plats. Med Shiplink behöver du nästan inte lägga någon tid alls på administration. Vill du bara skicka ett paket utan att öppna konto? Självklart går det också bra!

Skicka paket till privatperson eller företag

Du kan använda Shiplink för att skicka paket till både privatpersoner och företag inom EU. När du skickar något till en privatperson ingår alltid avisering. När ett företag är mottagare finns avisering som tillval. Det innebär att transportören kontaktar mottagaren och berättar vilken dag och vilken tid paketet kommer fram. Du kan även välja till leveransbesked som tillval. Leveransbesked innebär att chauffören ringer upp mottagaren cirka en halvtimme innan leverans.

Vi är stolta över våra nöjda kunder


Vi har genomgående mycket höga kundnöjdhetsbetyg. Till stor del beror det på att våra transporter är trygga. Du som kund vet alltid på förhand vad det kommer att kosta att skicka ett paket inom EU. Sedan hjälper vår proffsiga kundtjänst till med eventuella frågor. Du vet väl om att vi klimatkompenserar alla våra transporter inom EU – och i hela världen för den delen?

Vanliga frågor och svar om hur man skickar paket inom EU

Hur mycket kostar frakt inom EU?

Fraktpriset beror på hur stort ditt paket är, vad det väger och vart det ska skickas. Använd vår priskalkylator för att få reda på ditt pris!

Hur lång tid tar det att skicka paket inom Europa?

Vanligtvis tar Europapaket (ekonomifrakt) mellan 3 och 5 arbetsdagar. Med expressleverans brukar paket komma fram inom ca 2 vardagar.

Vilken transportör ska jag välja för paket inom EU?

Shiplink väljer alltid den transportör som passar bäst in på ditt fraktbehov.

Kan jag posta paket till en privatperson i EU?

Ja! Med Shiplink kan du som företagskund skicka paket till både företag och privatpersoner.

Är det tull på frakt inom EU?

Nej, EU är en tullfri zon. Du behöver ingen tulldeklaration.

Hur meddelar ni mottagaren?

Om mottagaren är privatperson skickar transportören ut någon form av avisering om när paketet kommer eller var det kan hämtas. Företag kan få avisering som tillval, alternativt levereras paketet under kontorstid.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Bästa paketfrakten inom EU

Nu är det lättare än någonsin att skicka paket inom EU. Shiplink hittar det bästa fraktalternativet och alltid till fast pris. Skicka paket inom EU snabbt och enkelt genom att boka på vår hemsida!