Frakta paket 10 kg

Skicka paket upp till 10 kg billigare och enklare. Beräkna pris och skicka paket med snabb leveranstid till billiga priser.

Shiplink gör det enklare för ditt företag att skicka paket på 10 kg. Vi använder alltid den bästa transportören till det bästa priset baserat på vart ditt företag ska skicka paketet. Prova att beräkna pris.

  • Frakta paket till Sverige och hela världen.
  • Skicka paket billigt med snabb leveranstid.
  • Beräkna pris på din paketfrakt snabbt och enkelt.
Beräkna fraktpris

Skicka paket 10 kg

cm
cm
cm

Lägg till flera paket i din beräkning i nästa steg.

4,9
4,7

Paketfrakt 10 kg

Paket 10 kg inom Sverige
fr. 104 kr
Paket 10 kg till ombud
fr. 126 kr
Paket 10 kg till USA
fr. 1193 kr
Paket 10 kg till Tyskland
fr. 230 kr
Paket 10 kg till Danmark
fr. 163 kr
Paket 10 kg till Finland
fr. 194 kr
parcel Till Denmark fr. 162 kr
Fraktbolag vi arbetar med
tnt
postnord
dhl
dsv
ups
jetpak

Skicka paket med företagskonto

Beräkna pris snabbt & enkelt

Beräkna ditt totala fraktpris för att skicka ditt paket. Alltid ett totalpris med den bäst lämpade transportören till rätt pris, inrikes och utrikes.

Spåra dina paketfrakter

Följ upp dina paketfrakter när det passar dig. Se alltid den senaste informationen presenterad på ett enkelt och tydligt sätt.

Personliga funktioner

Med smarta funktioner kan du snabbare boka och beräkna pris på dina paketfrakter via ditt kostnadsfria företagskonto.

Alltid bästa pris på dina paketfrakter

Paket till företag

Fast pris

Paket med hemleverans

Fast pris
  • Upphämtning
  • Leverans till företag
  • Grundskydd
  • Fast pris
Idag
Imorgon

Shiplink anlitar de bästa transportörerna för att kunna erbjuda den bästa transportören till bästa pris beroende på vart du ska skicka dina paket.

Det ska inte vara svårt att skicka paket upp till 10 kg. Med vårt smarta och enkla system beräknar du pris på nolltid. Resultatet innebär att vi alltid valt ut den mest kvalitativa transportören utifrån din beräkning. Till bästa pris. På så sätt är det nu ännu enklare att skicka paket för ditt företag med Shiplink. Priset är alltid garanterat utifrån de uppgifter du fyllt i. Priset är totalt och inget tillkommer i efterhand. Smidigt och tryggt.

Vad andra tittat på
Skicka paket 20 kg
Skicka paket 20 kg
Skicka paket 30 kg
Skicka paket 30 kg
Skicka paket 40 kg
Skicka paket 40 kg
Skicka stora paket
Skicka stora paket

Paketfrakt har aldrig varit enklare

Vad är hemligheten? Shiplink är det enklaste systemet på marknaden för att skicka paket. Hela processen från prisberäkning till bokning och spårning av ditt paket är förenklat. Allt för att du som företag ska känna dig trygg, spara tid och pengar när du ska skicka paket.

Shiplinks kundservice finns också där när du har frågor. Har du funderingar kring prisberäkning när du ska skicka paket är det bara att kontakta vår personliga och kompetenta kundservice. Allt detta gör det enklare än någonsin att frakta paket för ditt företag.

Boka paket snabbare med konto

Shiplinks smarta och kostnadsfria företagskonto gör det enklare för ditt företag att boka och beräkna pris när ni ska skicka paket. Paketfrakt blir enklare med en egen adressbok, samlingsfaktura och egna godstyper. Allt på ett ställe, det gör det enkelt att följa upp och spåra alla paketfrakter. Se vart de befinner sig just nu.

Lägg till funktioner som underlättar och låter ert företag spara mer tid och pengar på era frakter. Importera orderinformation från de mest populära systemet för att snabbare och enklare boka era frakter.

Frågor & svar

Vad kostar det att skicka ett paket upp till 10 kg?

Ett paket på 10 kg kostar olika beroende på vart du ska skicka det. Beräkna ditt fraktpris på nolltid med vår prisberäkning för frakt.

Hur lång leveranstid är det på större paket?

Paket upp till 10 kg kan levereras inom ett par dagar inom hela världen. Inom Sverige är leveranstiden mellan 1-4 arbetsdagar.

Vilken är den bästa transportören för ett större paket?

När man skickar större paket väljer Shiplink automatiskt ut den bäst lämpade transportören beroende på vart du ska skicka dina paket.

Vad ska jag tänka på när jag packar och skickar paket som väger 10 kg?

Tänk på att innehållet ska ligga stilla och vara emballerat utifrån innehållets karaktär. Mer stötdämpande material utefter hur skört innehållet är.

Har du fler frågor eller funderingar om frakter?

Besök vårt hjälpcenter för att hitta mer information eller kontakta vår kundservice!

Tel. 010-20 706 66

Skicka paket billigare

Kom igång och skicka paket upp till 10 kg billigare och enklare med Shiplink!